Find your German

and Dutch celebrant in Tuscany

Hi! I’m Daniela!

and I’m a German Celebrant in Tuscany

for weddings in Tuscany in Dutch & German

    Mijn naam is Daniela Haltmayer. Ik ben trouwambtenaar voor symbolisch gesloten huwelijken
Jullie zijn twee verliefde , gelukkige mensen die er voor kiezen samen verder te gaan. Jullie zijn van plan een verbintenis te sluiten en graag draag ik bij aan een feestelijke invulling van dit moment.
Ik heb altijd goed kunnen luisteren en elke keer doet het mij plezier te horen hoe mensen elkaar hebben ontmoet en van elkaar zijn gaan houden. Met behulp van jullie liefdesverhaal, persoonlijke toespraken en een huwelijksritueel zal ik met diepgang en humor van jullie ceremonie iets bijzonders maken.

Hi! I’m Stephanie!

and I’m a Dutch Celebrant – Nederlandse celebrant in Toscane

For weddings in Tuscany in Dutch & English

   Ik ben Stephanie Kloos en in 1997 na de afronding van mijn studie verhuisd naar Siena ‘per amore’ …..!
Als wedding planner en tolk heb ik de eer zowel de organisatie van bruiloften als de vertaling van de huwelijkssluiting van heel dichtbij mee te mogen maken . Na vele jaren ervaring als wedding planner besloot ik om ook de symbolische huwelijksceremonies te gaan begeleiden. Het is voor mij heel speciaal om in het prachtige en romantische Toscane temidden van cipressen, glooiende heuvels en zonnebloemen van de symbolische huwelijksceremonie een onbetwist hoogtepunt te maken.

Hi! I’m Beatrix!

and I’m a German Celebrant in Tuscany

for weddings in Tuscany in German

 Beatrix is a loving and enthusiastic person born in Germany but in love with Italy, starting from her husband who is a 100% Italian, coming from the beautiful land in the South of Italy. They met and lived first in Germany but Italy has a strong influence on her. They decided to move to Tuscany and raise their family among our beautiful countryside and landscapes. Being here let Beatrix to engage in many different activities in the open air, especially with her two lovely daughters. Getting married in Tuscany is a dream she realized, that’s why she’s so happy to help other people realize the same dream as hers either as symbolic celebrant and also as translator for civil weddings in Italy.

We realized our dreams to get married in Tuscany! We help you realize the same dream!

Daniela, Stephanie, Beatrix
Get in Touch

Thanks to Gabriele Malagoli for the pic

Contact me for your Ceremony in Italy! info@gemmablessings.com

Gemma Blessings