Dutch Celebrant in Tuscany

by Gemma Blessings
[divider xs_height=»120″ sm_height=»120″ md_height=»180″ lg_height=»180″][heading text_color=»text-light» header_size=»super» header_weight=»bold» header_align=»center» scroll_animation=»fadeIn» scroll_animation_delay=»0.2″]Looking for a Dutch Celebrant?[/heading][heading text_color=»text-light» header_size=»super» header_weight=»bold» header_align=»center» scroll_animation=»fadeIn» scroll_animation_delay=»0.2″]Op zoek naar een Nederlandse Celebrant?[/heading][divider xs_height=»80″ sm_height=»80″ md_height=»150″ lg_height=»150″]
[divider md_height=»49″ lg_height=»50″]

Hi! I’m Stephanie!

Hoi! Ik ben Stephanie!

I’m a Dutch Celebrant living in Tuscany

Nederlandse celebrant in Toscane

Ik ben Stephanie Kloos en in 1997 na de afronding van mijn studie verhuisd naar Siena ‘per amore’ …..!
Als wedding planner en tolk heb ik de eer zowel de organisatie van bruiloften als de vertaling van de huwelijkssluiting van heel dichtbij mee te mogen maken.

Na vele jaren ervaring als wedding planner besloot ik om ook de symbolische huwelijksceremonies te gaan begeleiden. Het is voor mij heel speciaal om in het prachtige en romantische Toscane temidden van cipressen, glooiende heuvels en zonnebloemen van de symbolische huwelijksceremonie een onbetwist hoogtepunt te maken.

Ik ben trouwambtenaar voor symbolisch gesloten huwelijken
Jullie zijn twee verliefde, gelukkige mensen die er voor kiezen samen verder te gaan. Jullie zijn van plan een verbintenis te sluiten en graag draag ik bij aan een feestelijke invulling van dit moment.

Ik heb altijd goed kunnen luisteren en elke keer doet het mij plezier te horen hoe mensen elkaar hebben ontmoet en van elkaar zijn gaan houden. Met behulp van jullie liefdesverhaal, persoonlijke toespraken en een huwelijksritueel zal ik met diepgang en humor van jullie ceremonie iets bijzonders maken.

We realized our dreams to get married in Tuscany! We help you realize the same dream!

[button type=»primary» size=»lg» label=»Get in Touch» link=»mailto:[email protected]» override_bg=»rgba(102, 102, 153, 0.7)» scroll_animation=»fadeInRight» scroll_animation_delay=»0.3″]

Thanks to Gabriele Malagoli for the pic

Contact me for your Ceremony in Italy! [email protected]

× Quick Question?